Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS
Понедельник, 25.11.2024


Главная » Файлы » Курсовые работы » Курсовые проекты

В категории материалов: 357
Показано материалов: 341-350
Страницы: « 1 2 ... 33 34 35 36 »

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Загрузкам · Просмотрам
Вступ...................................................................................................................3
1. Схема автоматизації.....................................................................................4
1.1. Опис схеми..............................................................................................4
1.2. Специфікація приладів та засобів автоматизації...............................10
Курсовые проекты | Просмотров: 1368 | Загрузок: 85 | Добавил: opteuropa | Дата: 23.03.2017 | Комментарии (0)

У 2010 році ВАТ «Фармак» очолив список лідерів серед усіх фармацевтичних компаній, що забезпечують населення лікарськими засобами та представлені на українському ринку.
Підприємство створене на базі Київського хіміко-фармацевтичного заводу ім. М.В. Ломоносова у 1925 році.
Протягом сімдесяти років підприємство спеціалізувалося на виробництві фармакологічних субстанцій та рентгеноконтрастних засобiв на території колишнього Радянського Союзу.
Курсовые проекты | Просмотров: 1437 | Загрузок: 72 | Добавил: opteuropa | Дата: 23.03.2017 | Комментарии (0)

Актуальність проблеми. На сьогоднішній день проблемами всебічного розвитку дітей пубертатного віку займаються багато вчених Пиаже Ж., Савчин М., Василенко Л., Скрипченко О., Долинська Л., Огороднійчук З., Солсо Р. В першу чергу вивчаються поведінкові реакції підлітків, їхній стан, можливі психічні розлади інші прояви відхилень чи виникнення патологій. Проте, актуальним залишаються особливості розвитку когнітивних функцій у дітей різного віку, статі, схильностей до розвитку різних видів реалізації потреб.
Курсовые проекты | Просмотров: 472 | Загрузок: 13 | Добавил: opteuropa | Дата: 23.03.2017 | Комментарии (0)

1. Загальна характеристика підприємства………………………………………..
1.1. Структура підприємства……………………………………………………….
1.2. Електропостачання……….……….……….……….……….……….……….
1.3. Теплопостачання ……….……….……….……….……….……….…………
1.4. Холодопостачання ……….……….……….……….……….……….………
1.5. Газорозподільні підстанції ……….……….……….……….…………….
Курсовые проекты | Просмотров: 3147 | Загрузок: 212 | Добавил: opteuropa | Дата: 23.03.2017 | Комментарии (0)

Зміст
Вступ
Ліричні пісні
Пареміографія
Прислів’я та приказки
Курсовые проекты | Просмотров: 480 | Загрузок: 12 | Добавил: opteuropa | Дата: 23.03.2017 | Комментарии (0)

Вступ
Хліб у всі часи є одним із основних масових продуктів харчування, тому удосконалення технології його виробництва, асортименту виробів покращання їх якості, зменшення собівартості має постійно знаходитись у полі зору науковців і практиків.
Курсовые проекты | Просмотров: 697 | Загрузок: 22 | Добавил: opteuropa | Дата: 23.03.2017 | Комментарии (0)


ЗМІСТ
ВСТУП 3
Розділ 1. ПОНЯТТЯ, ОСНОВНІ РИСИ ТА ЮРИДИЧНА ПРИРОДА ПРИВАТИЗАЦІЇ ЗЕМЕЛЬ 5
1.1. Поняття приватизації земель 5
1.2. Правові засади приватизації земель в Україні 9
Розділ 2. СУБ’ЄКТИ, ОБ’ЄКТИ ТА ФОРМИ ПРИВАТИЗАЦІЇ ЗЕМЕЛЬ 17
2.1. Суб’єкти приватизації земель 17
2.2. Об’єкти та форми приватизації земель 18
Розділ 3. ЮРИДИЧНІ ГАРАНТІЇ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЗАХИСТУ ПРАВ ГРОМАДЯН НА ПРИВАТИЗАЦІЮ ЗЕМЕЛЬ 29
3.1. Сучасні проблеми здійснення приватизації земель в Україні 29
3.2. Шляхи підвищення ефективності захисту прав громадян під час приватизації земель 30
ВИСНОВКИ 33
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ 35
Курсовые проекты | Просмотров: 1814 | Загрузок: 79 | Добавил: everyone | Дата: 05.02.2014 | Комментарии (0)

Дезінфекція — система заходів, спрямованих на знезараження оточуючого середовища. За допомогою різних способів дезінфекції патогенні бактерії, віруси, найпростіші і гриби можуть бути знищені або інактивовані.
На ТОВ «ЖМК» час і порядок проведення дезінфекції, вибір дезінфікуючих, миючих засобів встановлюють працівники ветеринарно-санітарної служби, за необхідності узгоджують з санітарним наглядом. За своєчасну і якісну дезінфекцію несе відповідальність адміністрація підприємства.
Для знезараження підошви взуття при вході і виході з підприємств встановлені дезінфікуючі килимки — це кювет з нержавіючої або іншої сталі висотою 5 см, довжиною 1,5 м і шириною, що дорівнює ширині дверей, на дно яких кладуть губчасту гуму або тирсу, зверху натягують металеву сітку і заливають дезінфікуючий розчин.

Курсовые проекты | Просмотров: 1585 | Загрузок: 97 | Добавил: everyone | Дата: 30.11.2013 | Комментарии (0)

План
1) Особливості політичного устрою стародавньої Греції
2) Особливості політичного устрою стародавньої Індії
3) Висновок

Курсовые проекты | Просмотров: 889 | Загрузок: 92 | Добавил: everyone | Дата: 30.11.2013 | Комментарии (0)

План
1. Сировина для виробництва консервів, асортимент продукції та способи консервування .
2. Керування виробництвом консервів та його контроль.
1. Сировина для виробництва консервів, асортимент продукції та способи консервування.

Курсовые проекты | Просмотров: 1530 | Загрузок: 178 | Добавил: everyone | Дата: 25.11.2013 | Комментарии (0)

Украина онлайн

Рейтинг@Mail.ru

подать объявление бесплатно