Главная » Файлы » Доклады |
В разделе материалов: 3141 Показано материалов: 2771-2780 |
Страницы: « 1 2 ... 276 277 278 279 280 ... 314 315 » |
Мальтитол є членом родини об'ємних підсолоджувачів, відомої як поліолів або цукрових спиртів. Він має приємний солодкий смак - дивно схожий на сахарозу. Мальтитол становить близько 90% солодкості цукору не кариєсогенной, і значно менший в калоріях. |
Відкрито в 1891 році німецьким хіміком Еміль Фішер, ксиліт використаний як підсолоджувач в їжу людини в 1960 році. Ксиліт білий кристалічний порошок, який не має запаху, з приємним, солодким смаком. Він отримує все більше визнання в якості альтернативи підсолоджувача через його роль у зниженні розвитку карієсу зубів (порожнини). |
Крохмаль є основною вуглеводневим резервом в рослинних бульбах і ендосперму насіння, де він знаходиться у вигляді гранул, кожна, як правило, містить декілька мільйонів молекул амілопектину, що супроводжується набагато більшим числом менших молекул амілози. |
Ізомальт є унікальним, навідмінну від цукру об'ємним підсолоджувачем. Продукти з використанням ізомальту мають такий самий вигляд і таку саму текстуру як і вироби на зроблені на цукрі. |
(NaturalNews) На початку часів людина отримувала поживну цінність йому необхідну для здорового способу життя з природних продуктів посаджені в землю. Протягом багатьох років, ця живильна цінність різко скоротилося. Необхідність добавок є істотним. При виборі права добавок, важливо розуміти різницю між синтетичними і в цілому харчових продуктів на основі харчування. |
Скорочення дієтичного жиру є одним з основних дієтичних цілей для багатьох споживачів. За підтримки групи здоров'я та урядових установ, громадськість продовжує вибирати продукти і напої природно, з низьким вмістом жиру, а також швидко зростаючий масив підготовлених знежирених продуктів та напоїв. Розробка і використання різноманітних інгредієнтів відомих як замінники жиру робить багато хто з цих світлих продуктів можливими. |
Желатин (пишеться желатин у Великобританії та деяких країн Співдружності) є прозорим, безбарвним, крихкий (у сухому стані), майже без смаку тверда речовина, отримана з колагену тварин шкіри і кісток. Він зазвичай використовується як желеутворювач в харчовій, фармацевтичній продукції, фотографії, і косметичної промисловості. Речовини, що містять желатин або аналогічні функції називаються желатиновими. |
Дієта з високим природним вмістом вітамінів і мінералів може бути кращим захистом від багатьох хвороб. Свіжі фрукти і овочі та цільні зерна є основним джерелом вітамінів, каротиноїдів, і фітохімічні, а також волокна і важливих мінералів. |
Вітаміни виконують основні функції майже у всіх тілесних процесах (імунної, гормональної та нервової системи) і повинні бути отримані з їжі або добавок, а наш організм не в змозі виробити вітаміни. Є тринадцять вітамінів класифікуються як водорозчинні (С і групи В) та жиророзчинні (А, D, E і K). |
Вони роблять свій внесок у здоров'я, регулюючи обмін речовин і надання допомоги біохімічним процесам, що виділяють енергію з перевареної їжі. Вони вважаються мікро- поживними речовинами, оскільки організм має потребу в них у відносно в невеликих кількостях порівняно з поживними речовинами, такими як вуглеводи, білки, жири і вода. Ферменти основних хімічних речовин є основою людських функцій організму. |