Главная » Файлы » Доклады |
В разделе материалов: 3141 Показано материалов: 2761-2770 |
Страницы: « 1 2 ... 275 276 277 278 279 ... 314 315 » |
Давня спеція цінується за її неповторний смак, аромат і цілющі можливості, кориця отримала багато уваги з боку сучасних засобів масової інформації в якості можливого лікування діабету. Кілька досліджень показали, що кориця є ефективними ліками для зниження рівня цукру в крові. Хоча більшість лікарів не пропонують замінити традиційну терапію діабету з корицею, багато людей можуть знайти цю спецію, як ефективний спосіб боротьби з цукром в крові природним шляхом. |
Фруктоза природний простий цукор, знайдений у фруктах, меді, і овочі. У своєму чистому вигляді, фруктоза була використана як підсолоджувач середині 1850-х і має переваги для певних груп, включаючи людей з діабетом і тих, хто намагається контролювати свою вагу. Звичайно, фруктоза споживалась протягом століть в продуктах, які ми до цих маємо. Він відомий як простий цукор, тому що це одна молекула підсолоджувача. Фруктоза також відомий як моносахарид. |
Сукралоза це не калорійний цукор зрооблений з цукру. Сукралоза є похідним від цукру, через багатоступінчасті запатентований процес виробництва, вибірково замінює три атома хлору на три гідроксильних групи у молекулі цукру. Це зміна утворює підсолоджувач, який не має ніяких калорій, але в 600 разів солодше сахарози. |
Історично, як вважалося, крохмалm на 100% засвоюється до глюкози в тонкому кишечнику. Дослідження протягом декількох останніх років показали, що значна частина (близько 10%) не перетравлюється в тонкій кишці і переходить в товсту кишку, де вона є субстратом для бактеріальної ферментації. Цей крохмаль називається стійким крохмалем (RS) і багато дієтологів вважають, що він повинен бути класифікований як компонент дієтичного волокна. |
Сорбіт об'ємний підсолоджувач з добрим смаком і зниженою калорійністю. Він не сприяє руйнуванню зубів. Сорбіт підходить для різної продукції обмеженій в калоріях, цукрі або жирах і безпечно використовувався майже половину століття. |
Сорбінова кислота [110-44-1] представляє собою білу кристалічну речовину вперше виділена в 1859 році шляхом гідролізу з дистильованої недостиглі горобини ягоди (1). Назва походить від наукового терміну для горобини, Горобина звичайна Лінн, яка є материнською горобини. |
Сахарин Сахарин був відкритий більше століття тому, і був використаний в якості некалорійного цукру в продуктах харчування та напоях вже більш ніж 100 років. Споживачі і лікарі, стоматологи і дієтологи, переважною більшістю підтримали його переваги. |
(NaturalNews) Що робити мільйонам американців, які мають багато тобто мають спільного з рівнем бідності еквадорців споживання обмеженої дієти? Багато, коли справа доходить до поганого стану здоров'я. Нові епідеміологічні дослідження показали, що з низьким рівнем доходів, літні жителі Еквадору мають високий рівень метаболічного синдрому - кластер з умов, включаючи високий кров'яний тиск, підвищений інсуліну й рівні холестерину |
Постійні постачання якісних поживних речовин, необхідні кожен день, щоб живити наші метаболічні механізми. Природна дієта і в цілому харчових продуктів на основі мульти-вітаміну найкраще джерело вітамінів і мінералів, ми повинні процвітати. |
Лимонна кислота Лимонна кислота органічні кислоти, але не слід плутати з вітаміном С, що є аскорбінова кислота. Незважаючи на це велике значення нерозуміння, лимонна кислота міститься в багатьох цитрусових фруктів: ананас, агрус, липи, сливи, лимони, персики, апельсини, і грейпфрути. |