Главная » Файлы » Расчетная работа |
В разделе материалов: 34 Показано материалов: 11-20 |
Страницы: « 1 2 3 4 » |
Розрахувати і сконструювати циліндричний трієр, якщо відомо: продуктивність Q = 4000 кг / год., вид продукту – пшениця сортів базисних кондицій, виконати очистку від довгих домішок. Для пшениці приймаємо такі лінійні розміри за додатком 2: - довжина - 7,0 мм; - ширина - 3,0 мм; - товщина - 2,5 мм; - вага 1000 зерен - 30 гс; - об'ємна маса - 700 кг/м3; - щільність - 130 кг/м3; - коефіцієнт внутрішнього тертя - 0,47; |
1. Характеристика продукції 4 2. Маркетинг-план 7 3. Виробничий план 9 4. Організаційний план 14 5. Фінансовий план 16 6. Оцінка ризиків 21 Список використаних джерел 24 Додатки 25 |
1. Вступ ………………………………………………………………………3 2. Будова і принцип дії………………………………………………………4 3. Монтаж …………………………………………………………………….6 4. Наладка …………………………………………………………………….7 5. Експлуатація ……………………………………………………………….8 6. Технічне обслуговування та ремонт ……………………………………10 6.1 Розрахунок основних параметрів ремонту ……………………………11 |
Для встановлення оптимального технологічного режиму процесу очищення горілки, необхідно розробити математичну модель процесу, за допомогою повного факторного експерименту.Детермінована залежність нам невідома, оскільки невідомі зв'язки між вхідними і вихідними параметрами, тобто ми маємо модель у вигляді «чорного ящика». |
ВСТУП 3 1. СТАН АТМОСФЕРНОГО ПОВІТРЯ 5 2. СТАН ПОВЕРХНЕВИХ ВОД 20 3. РАДІАЦІЙНИЙ СТАН 35 4. СТАН ГЕОЛОГІЧНОГО СЕРЕДОВИЩА 38 |
Умова задачі: На хімічно небезпечному об’єкті сталася аварія з викидому навколишнє середовище хлору в кількості Q =5тонн. Це сталося вночі, при напів`ясній погоді. Швидкість приземного вітру v = 2 м/с. Місткість обвалована.Відстань до населеного пункту з підвітряного боку L = 6 км. Забезпеченість працюючих на підприємстві протигазами становить 90 %. |
Вступ 1. Розрахунок витрат на виробництво та реалізацію продукції. 1.1 Розрахунок витрат на сировину і матеріали. 1.2 Розрахунок витрат на придбання купівельних виробів та напівфабрикатів, товарів і послуг виробничого характеру сторонніх підприємств і організацій. 1.3 Розрахунок витрат на паливо і енергію на технологічні цілі. |
1. Розділ 1. Характеристика кав'ярні "Кофе Хауз" 2. Розділ 2. Аналіз мікросередовища "Кофе Хауз" 3. Розділ 3. Маркетингові комунікації "Кофе Хауз" 3.1 Розробка рекламної компанії |
Зміст 1. Резюме………………………………………………………….……………….3 2. Опис продукції підприємства………………………………………….………4 3. Ринок збуту продукції …………………………………………………………6 4. Конкуренція на ринку збуту………………………..………………………….7 5. План маркетингу………………………………………………………………..9 6. Кадрова політика і стратегія …………………………………………..……..13 |
ВСТУП.................................................................................................... 3 1. СТАН АТМОСФЕРНОГО ПОВІТРЯ.............................................. 5 2. СТАН ПОВЕРХНЕВИХ ВОД........................................................ 19 3. РАДІАЦІЙНИЙ СТАН…………………………………………… 34 4. СТАН ГЕОЛОГІЧНОГО СЕРЕДОВИЩА……………...………. 36 |