Главная » Файлы » Расчетная работа |
В разделе материалов: 34 Показано материалов: 1-10 |
Страницы: 1 2 3 4 » |
ВСТУП 3 |
Планування чисельності працівників пов’язано з показником використання робочого часу протягом року, який вимірюється в людино-годинах або людино-днях. Середнє число годин та днів роботи одного робітника в рік визначається на основі балансу робочого часу. |
Розрахувати шнек якщо відомо: Продуктивність П=0.5 кг/с; Максимальний тиск Р_max=70 кПа; Густина продукту ρ=900 кг/м^3 ; |
Оцінка хімічної обстановки На хімічно небезпечному об’єкті вдень внаслідок аварії зруйновано ємність, в якій містилось 20 т соляної кислоти. Ємність не обвалована. На відстані 5 км від ХНО по азимуту 65o знаходиться підприємство харчової промисловості. На підприємстві працює 75 осіб, забезпеченість протигазами – 20%. Час від початку аварії – 1 год. |
Тема: «Мікроклімат» На підприємствах громадського харчування шкідливими виробничими чинниками, що впливають на працюючих, є: - висока температура; - підвищена вологість; - теплове випромінювання; - шум і вібрація; - недостатнє освітлення; - газова і пилова забрудненість повітряного середовища. |
1.Зміст………………………………………………………………………........................................2 стор 2.Актуальність теми…………………………………………………………………………………….....3 стор 3.Мета роботи………………………………………………………………...................................4 стор 4.Вірусний гепатит в Україні………………………………………………………….…………....5-7 стор 5. Класифікація,типи,шляхи інфікування гепатиту……………………………………….. 8 стор 6. Гепатит А……………………………………………………………………………..……………………...9 стор 7. Гепатит В…………………………………………………………………………….……………………. 10 стор |
Розрахувати шнек якщо відомо: Продуктивність П=0.25 кг/с; Максимальний тиск Густина продукту ; Зовнішній діаметр шнека D=0.18м; Кількість витків шнека n=4,5 шт; Коефіцієнт внутрішнього тертя fв =0.2; |
Розрахувати шнек якщо відомо: Продуктивність П=0.5 кг/с; Максимальний тиск Р_max=70 кПа; Густина продукту ρ=900 кг/м^3 ; Зовнішній діаметр шнека D=0.15м; |
1. Оцінка кліматичних умов………………………………………………… 4 2. Оцінка водних ресурсів території…………………………………………6 3. Оцінка рельєфу території………………………………………………….7 4. Оцінка рекреаційного навантаження……………………………………..9 5. Оцінка залісненості території…………………………………………….11 6. Оцінка природно - охороних територій………………………………….12 7. Комплексна оцінка рекреаційної території……………………………...14 |
На хімічно небезпечному об’єкті вдень внаслідок аварії зруйновано ємність, в якій містилось 20 т соляної кислоти. Ємність не обвалована. На відстані 5 км від ХНО по азимуту 65o знаходиться підприємство харчової промисловості. На підприємстві працює 75 осіб, забезпеченість протигазами – 20%. Час від початку аварії – 1 год. Метеорологічні умови: ясний день, швидкість вітру 2,2 м/с, напрямок вітру (азимут) 120o, температура повітря +40oС. |