Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS
Понедельник, 25.11.2024


Главная » Файлы » Контрольные работы » Контрольные работы

Автоматизація процесу випікання і вистоювання хліба
[ Скачать с сервера (21.1 Kb) ] 30.03.2017, 19:47
3. Опис технологічної схеми процесу випікання і вистоювання хліба та схеми автоматизації процесу
Для того щоб ми отримали якісний готовий виріб ми повинні дотримуватися оптимальних умов для життєдіяльності мікрофлори тіста, а також для підтримання еластичної поверхні, що й обумовлює збільшення об’єму тістової заготовки. Тому необхідно суворо контролювати режим випікання і вистоювання. У процесі вистоювання об’єм заготовки збільшується в 1,5 – 1,7 рази, поверхня стає гладенькою. Оптимальними умовами для остаточного вистоювання є температура повітря в шафі для вистоювання 35-40 °С і відносна вологість 75-85%. Тривалість вистоювання тістових заготовок становить 20-120 хв в залежності від виду виробів, їх маси, рецептури, умов вистоювання, якості борошна, тощо.
Температуа в І зоні печі ППЦ -250 залежить від температури поду і становить130-150 °С. Тиск гріючої пари повинен бути 20-50 кПа. Витрата пари становить 200-400 кг/1т і залежить від виду виробів.
Температуа в ІІ зоні становить 260-280 °С, процес проходить без додаткового звложення.
Температуа в ІІІ зоні - 180-220 °С, тривалість процесу становить до 70% від загального випікання.
Як видно із схеми, тістова заготовка поступає із тістоокруглювача (1) і рухається по транспортеру (2) до ви стійної шафи (3). На цьому етапі ми контролюємо продуктивність шляхом впливу на швидкість транспортера. Тут встановлено датчик ємнiсний призначений для пiдрахунку продукцiї на конвеєрi моделі CA18CLF08PA (1-1). Як вторинний прилад виступає показувальний прилад з перетворювачем постійного струму 0…5 мА типу КСУ2-028 (1-2). Пневматичний регулятор системи "Старт". Межа пропорцiйностi 3%. Час iнтегрування 0,2 хв (1-3) який запускає асинхронний електродвигун “Lenze” моделі MDEMA 132-22(М 1):
номінальний розмір – 132 мм
номінальна частота – 1450 Гц
номінальна потужність – 7,50 кВт
номінальний струм – 25,4/14,6 А
напруга – 230/400 В
Категория: Контрольные работы | Добавил: opteuropa | Теги: автоматизація процесу випікання, кафедра автоматизації, Хліб, скачати контрольну роботу із автома
Просмотров: 510 | Загрузок: 21 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Украина онлайн

Рейтинг@Mail.ru

подать объявление бесплатно